U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lees hier de flaptekst van De Misdadige Misdaadverslaggever


 

 

 

 

 

 

 

^ Freek de Jonge serveert Peter R. de Vries  af bij Pauw & Witteman


 

 

 

 

 

 

 

 

^ Hilarische uitzending Oog-in-Oog met Sven Kockelmann 


 

  

 

 

 

 

 

 

^ Een saillante compilatie. Wederom met dank aan Steve Brown


 Klik op de print screen hieronder voor een hilarische conclusie over Peter R.

Nieuwsarchief 2015 (I)


 

Aansprekende video Steve Brown over Judasrol Peter R. de Vries in demonisering Holleeder


Dongen, zaterdag 28 maart 2015 - Op de website van Steve Brown, aartsvijand numero uno van Peter R. (vice versa), stuitten we vandaag op een loepzuivere duiding van de rol van Peter R. de afgelopen week in het demoniseren van Holleeder. Het hoe en waarom wordt duidelijk in de 14 minuten durende verhandeling van Brown, tevens verdienstelijk schrijver, waar geen woord Spaans bij is. Opmerkelijk genoeg allemaal in lijn met de statements hieronder in het nieuwsbericht van 25 maart. 

De video

De website van Steve BrownDe boeken van Steve BrownWikipedia over Steve Brown

Update: Interessante beschouwing rol van de Vries op Crimesite (29 maart 2015)


 

Mediageweld van het Openbaar Ministerie rond Holleeder geregisseerd door loopjongen Peter R. de V.


Dongen, 25 maart 2015 - Als er gisteren en vandaag iets duidelijk is geworden dan is het wel dat onze voormalig opperspeurder Peter R. een magnifieke show heeft opgevoerd namens het Openbaar Ministerie en de politie. Behoudens de intelligente TV-kijker en krantenlezer is het hele volk er weer in getrapt. Net als na de door Peter R. uitgezonden PR-show van het OM in 2012 over de zaak Vaatstra. Meer dan ooit manifesteert zich de Vries als de loopjongen van het OM. Op deze site vindt het hoofdstuk 'Peter R. de V., loopjongen van het OM' zoals dat voorkomt in 'Het verboden dagboek van Maaike Vaatstra'.

 

Gisteren, dinsdag 24 maart, zit Peter in De Wereld Draait Door met zijn beschouwing over de 4 pagina's in De Telegraaf van de hand van John van den Heuvel en paginagrote artikel in NRC van Jan Meeus. Later op de avond zou Jeroen Pauw verklappen dat Peter John van den Heuvel in contact heeft gebracht met een van de zussen van Holleeder en Meeus met de andere. Hier zit dus regie achter. Dat blijkt te meer als duidelijk wordt dat het juist Peter is die naar buiten komt met de 9 geluidsfragmenten. Niemand vraagt hoe hij daar aan komt. Niemand  vraagt waarom niet diezelfde van den Heuvel of Meeus met deze geluidsopnamen naar buiten zijn komen. Dit is ingestoken. Het OM heeft niet langer durven koersen op de verklaringen van kroongetuigen Peter La Serpe, Fred Ros en recentelijk Hidr Korkmaz. Het was te dun allemaal. Te onbetrouwbaar. Er moest iets ander gebeuren en dus kwam er het konijn uit de hoge hoed van het OM met hulp van Peter. Precies zoals hij zijn misleidende Vaatstra-uitzending in 2012 mocht maken en precies zo als hij in de vroege ochtend de '100% match' van Jasper Steringa als onbetwiste moordenaar van Marianne Vaatstra via Twitter de wereld in mocht slingeren. De uitzending van 2012 was gehypet als een tierelier en bracht aan IP-reclame een vermogen op en nu kon Peter door het OM een handje te helpen deze uitzending begin 2013 opnieuw in de ether knallen. Nu met nog hogere kijkcijfers. Zo wordt Peter terugbetaald door het OM.

 

Waarom gunde Peter de scoop aan twee landelijke kranten tegelijk? Op dezelfde dag. Een unicum. Simpel. Rechters lezen het linkse pseudo-intellectuele NRC, de massa De Telegraaf. En zo kun je op een subtiele manier de meute als wel de rechters die over Holleeder dienen te oordelen beïnvloeden. Ook de sites van de Telegraaf en NRC werden ingezet. Lange lappen tekst waar normaliter een korte ‘aankeiler’ de lezer moet overhalen de krant te kopen. Niet nu. Alle lagen van de bevolking moesten kennelijk in een klap overtuigd. Holleeder is een le-vens-ge-vaar-lij-ke psychopaat en moet gewoon levenslang achter de tralies. Punt uit. De portee van beide verhalen is exact het zelfde: alle slechtigheid van Willem moet opeens op tafel gezet worden. Ook het feit dat naast de Telegraaf ook het NRC, het lijfblad van àlle rechters, wordt ingezet is bijzonder. Kennelijk is beeldvorming nog het enige opsporings-instrument waarover het OM beschikt. 

 

Zet Holleeder weg als een monster en zorg voor verklaringen van getuigen, de zussen en de ex van Holleeder, die buitengewoon valide redenen zouden hebben om uit de kast te komen. Meiden die gek genoeg door het OM recentelijk nog via de nodige ontnemingsvorderingen werden belaagd. Nu echter is het plots koek en ei tussen de dames en het OM. Is hier een Teeven-achtige deal gesloten? Zonder deze nieuwe verklaringen had het OM de zaak tegen Holleeder als het gaat om meervoudige moord c.q. het opdracht geven daartoe, niet rond gekregen, zo moet men zich verzekerd hebben geweten. De regie had al bepaald dat Holleeder enkele dagen vóór het mediageweld van afgelopen dagen losbarstte naar de Extra Beveiligde Inrichting (EBI)  in Vught werd overgeplaatst. Ook pas daarna durfde De Vries vol op het orgel te gaan en zijn Judas-rol te vertolken tegenover de man die hij talloze malen had gesproken om 'bij te praten over het milieu'. In 2012 toen Holleeder vrij kwam was het de Vries die er alles aan deed om als eerste een foto van Willem naar buiten te brengen. De relatie was toen nog zeer vriendschappelijk terwijl de Vries naar eigen zeggen in DWDD gisteravond pochte met het feit dat hij het allemaal al zo'n zeven jaar wist. De kwestie Holleeder, zussen en ex. Nee, het OM en justitie konden nu even geen genoegen nemen met een publicatie in een landelijk dagblad alleen. Het moest allemaal veel heftiger en dan kom je uit bij Peter die beschikt over podia als DWDD, Een Vandaag, RTL Late Night, RTL Boulevard, Pauw, Hart van Nederland, etc. En die lopen in hun geile zucht naar nieuwtjes wel achter Peter aan.

 

Als je ‘beste’ vriend (Cor van Hout) een gewelddadige roofovervaller, kidnapper, afperser en sexexploitant is, mag je je als ‘crimefighter’ en beroepsmoraalridder minstens wel eens achter de oren krabben. Het zegt in ieder geval genoeg over de integriteit en de intenties van De Vries zelf. En van de VARA om deze dubieuze betweter bijna in elk praatprogramma zich te laten profileren en zijn mening te laten ventileren.

 

John van den Heuvel zat er bij Humberto Tan verloren bij terwijl hij het toch was geweest die op die dag met de vier pagina’s tellende onthulling was gekomen. Peter deed namens het OM en justitie het woord. Hij beschikte over alle geluidsopnames van gesprekken tussen Holleeder en zijn zus en hij had een complete boekhouding voor zich liggen met teksten ter becommentariëring  van de geluidsfragmenten.

 

Even later op de avond is het ook het hoofdonderwerp bij Pauw. Kennelijk bewust wordt het pas behandeld als Humberto is afgelopen. Om een maximaal bereik te creëren. Iets wat ook spreekt uit het feit dat Pauw de geluidsopnames ook heeft en deze laat horen en ‘zien’ zonder het gebruikelijk logo van de ‘eigenaar’ in beeld: dat van RTL Late Night. En dan blijkt voor de oplettende luisteraar en kijker dat er in de megalomane drang van Peter en het OM ook regiefouten worden gemaakt. Bij Pauw zit namelijk Auke Kok, schrijver van het boek ‘Holleeder, de jonge jaren’. Hij verteld dat de zus en ex van Holleeder ten tijde dat hij hen voor het boek interviewde in staat van oorlog verkeerden met het OM en justitie die op dat moment doende waren beide dame zo ongeveer alles maar dan ook alles af te pakken. De dames verklaarden tegenover Auke niets dan positiefs over Holleeder. Precies in een periode dat de huidige verklaringen waarover justitie beschikt zouden zijn afgelegd. Het heeft er op z’n minst alle schijn van dat de verklaringen tegen het staken van de ontnemingsprocedures zijn afgeruild.

 

http://pauw.vara.nl/media/336758

 

Nee, Peter had nu een nieuwe OM-taak en dat dat het hoogverraad van Holleeder moest omvatten maakt hem dan niet meer uit. Hij anticipeert er op dat de goegemeente niet meer voor de geest kan halen wat hij allemaal te berde bracht in de uitzending van DWDD van 27 jan 2012 waar hij na de vrijlating van Holleeder pochte als eerste een foto van de topcrimineel te hebben gemaakt. Met zijn mobieltje. Met toestemming van zijn goede kennis Willem. Hij neemt het in de uitzending voor Holleeder op en stelt dat het OM het allemaal nog maar eens moet bewijzen. En dat terwijl hij bij DWDD gister pontificaal aangaf het allemaal al jaren te weten. Ook hoe Holleeder zijn zussen en ex terroriseerde. Ook dat het vrijwel vast stond dat Holleeder ‘zijn beste vriend’ Cor van Hout had laten afknallen. Met dezelfde man, de zijn vriend heeft vermoord’ spreekt Peter in januari 2012 amicaal af voor de fotoprimeur. Voor eigen gewin. Om de media ermee te halen. Peter in de uitzending van DWDD in januari 2012: “ Ja, Holleeder is natuurlijk niet van het leger des heils maar aan andere kant is het een leger aan rechercheurs, bepaald geen bromsnorren of veldwachters, niet gelukt enig bewijs te vinden voor de liquidaties. Je moet uitkijken dat het geen self-fulfilling prophecy wordt omdat iemand er over schrijft dat je daardoor zegt dus is het zo”. Toen: “Ja, het ook het hartfalen van WH is buitengewoon ernstig” en nu is het volgens Peter WH die simuleert. In lijn met de verklaring van Sonja Holleeder.

 

De vraag is nu of de nieuwe verklaringen zullen leiden tot het effect dat het OM voor ogen heeft: levenslange opsluiting. In de geluidsopnames profileert Holleeder zich weliswaar als een psychopaat maar hij bekent er geen moorden. Wordt Holleeder niet voor decennia opgesloten dan hebben sinds vandaag een aantal mensen zoals Peter R. mogelijk hun doodvonnis getekend. Als WH een liquidatieopdracht al niet bij voorbaat heeft gegeven, zoals sommige media suggereren.

 

Wat verbaast is dat Peter R. de Vries, toch het zelfbenoemde toonbeeld van integriteit, pas nu Holleeder echt voorgoed achter de tralies lijkt te gaan, meldt dat hij dit al járen wist. Een sterk staaltje van “trial by media” is dit aan het worden. Nog heftiger dan bij Joran van der Sloot en nog heftiger dan bij Jasper Steringa, Robert Horchner, Louis Hagemann, Ernst Louwes en nog een paar andere slachtoffers van de Vries.

 

Het is het een publiek geheim in de Amsterdamse onderwereld, dat Peter R.de Vries  in de week na de moord op zijn beste vriend Cor van Hout dagelijks bij zijn weduwe Sonja Holleeder naar binnen ‘wipte’ voor morele steun. Gedrag gelijk aan dat van de ex en verraadster (in opdracht van Peter R.) van Louis Hagemann die nu onschuldig een levenslange gevangenisstraf uitzit. Meerder getuigen verklaren rond het herzieningsverzoek van Hagemann over de seksuele relatie tussen deze prostitué Renette van der Meer (nu Chanel Hofman) en Peter. Dat de vrouw, Sandra den Hartog, van de in 2000 geliquideerde crimineel Sam Klepper al snel na zijn dood begon te rommelen met Willem Holleeder, het zij haar vergeven. Dat ze aanpapt met Peter (naar eigen zeggen de beste vriend van haar overleden man) ook. Maar het zegt wel iets over haar ‘verdriet’ en haar moraal. Gangsterliefjes gaan over lijken. Is dat nu weer gebeurd?

 

Naar de stellige overtuiging van de redactie van ‘DeMisdadigeMisdaadverslaggever.nl ‘ is de voormalige (sinds eergisteren) knuffelcrimineel niet helemaal bij de wekker en zal hij ongetwijfeld opdracht hebben gegeven tot de meest vreselijke levensdelicten. Voor hetgeen hij fulmineert op de geluidsopnames van Peter R. echter gaat deze topcrimineel geen levenslang krijgen. In menig Tokkie-gezin in dit land vinden dagelijks dit soort verheffende discussies plaats. Het si een valse manoeuvre  van De Vries en de rest van het MSM-journaille om te veronderstellen dat dit de beslissende druppel is voor een zeer lange opsluiting. Een beetje advocaat maakt filet americain van de audiofragmenten en de verklaringen van de dames diene  toch echt met harde bewijzen gestaafd te worden. En dan, ja als dat niet lukt, heeft Peter c.s. een mega-probleem.

 

Vreemd is dat niemand zich lijkt te realiseren dat de Vries van tijd tot tijd een rol heeft gespeeld in tal van verwikkelingen rond Holleeder. Immers, Thomas van der Bijl, eigenaar van Cafe De Hallen, is afgeschoten, naar verluidt door Holleeder, om dat ie had gepraat met de politie maar ook omdat er onenigheid was over de recettes van het bloedboek ‘De Heineken ontvoering’ van de Vries. Verwikkelingen waarin de Vries toch echt een leading rol heeft gespeeld zoals hij in zijn beginjaren PR-wise ook de nodige hand- en spandiensten verrichtte voor Klaas Bruinsma, een andere beruchte topcrimineel. Een gerechtelijke uitspraak omvat de conclusie ‘dat er tussen de Vries en Bruinsma sprake was van een profijtelijke relatie’. (Het Parool / Bart Middelburg versus de Vries). Tal van dit soort voorbeelden zijn binnenkort te lezen in De Misdadige Misdaadverslaggever.

 

Nee, als het OM iets heeft voor de witte was, dan is er Peter. Bij DWDD neemt hij het op voor Joris Demmink. Twee dagen later bleek zijn ongelijk. Het bewijs dat Joris Demmink wel degelijk in een bepaalde periode in Turkije was geweest werd drie dagen na de uitzending duidelijk. Het drieluik van Koen Voskuil in het AD was volgens Peter ‘not fit to print’ maar de rechter dacht daar enkele weken later heel anders over en stelde het AD in het gelijk. Als Fred Teeven witgewassen moet worden zit Peter bij DWDD, RTL Boulevard, Humberto of Pauw. Als Wilders afgezeken moet worden idem. Als justitie een probleem heeft in de Vaatstra-zaak is Peter op TV en is hij alles wat hij weet m.b.t. dit dossier, juist vóór hij ‘om’ was voor het OM, ineens hartstikke vergeten. Als van gerechtspsycholoog van Koppen (foto) de media haalt met het zoveelste resultaat van de Commissie Evaluatie Afgesloten Strafzaken, de zoveelste gerechtelijke dwaling, is Peter als de kippen bij om het te downplayen en het voor het OM op te nemen. In dit geval bij Pauw in de uitzending van maandag 23 maart 2015 in de kwestie van Reinier Smit die door Peter aan de schandpaal werd genageld.  Het is allemaal zo doorzichtig geworden dat het verbijsterend is dat een heel land en een volksstam aan luie journalisten het allemaal pikt. Wellicht verandert dat na verschijning van ‘De Misdadige Misdaadverslaggever’. Wellicht.

 

Links: 

De uitzending van DWDD van 27 jan. 2012 (Peter amicaal over Holleeder)http://dewerelddraaitdoor.vara.nl/media/84740   (vr. 27 jan 2012)

Een lezenswaardige column in het Parool: http://www.parool.nl/parool/nl/31000/HAN-LIPS/article/detail/3924908/2015/03/25/Wat-weet-betweter-Peter-R-de-Vries-eigenlijk-niet.dhtml (kijk ook naar de commentaren)

DWDD met aankondiging van Peter van de geluidsfragmentenhttp://dewerelddraaitdoor.vara.nl/media/336742

Pauw met Auke Kok ('Willem Holleeder, de jonge jaren') en een opzienbarende verklaring: http://pauw.vara.nl/media/336758

 

 

Op vrijdag 22 mei a.s. organiseert Novio Media Uitgevers de langverwachte boekpresentatie van het nu al schokkende en spraakmakende boek over de misdadige handel en wandel van Peter R. de Vries. Locatie: Café Dudok in Hilversum


DONGEN,  21 maart 2015 –  In tegenstelling tot hetgeen is gesteld in het nieuwsitem van 19 februari 2015 zal de boekpresentatie van 'De Misdadige Misdaadverslaggever' worden gehouden op vrijdag 22 mei a.s.. Aanvankelijk was de boekpresentatie strategisch gepland rond de verschijning van de Heineken-film  echter de release van deze film is verschoven naar 24 juni 2015

 

Een tweede belangrijke reden voor het lichte uitstel is gelegen in het feit dat auteur Mauritz recent om reden van een zeer ernstig en levensbedreigend hartinfarct in het ziekenhuis is opgenomen waarna hij nog diezelfde nacht is behandeld. Het herstel verloopt inmiddels voorspoedig echter stress dient vermeden. In een wenselijk tempo kan er nu naar de deadline worden toegewerkt. De uitgifte van het boek is al eerder uitgesteld nadat Mauritz - het kan verkeren - op 1 augustus 2014 een ernstige, eveneens levensbedreigende  val maakte en bijna vier maanden uit de running raakte. 

 

"Misdaadamusement: een circus van narcistische spreekstalmeesters en droeve clowns"

(J. Hans Mauritz)

 

In 'De Misdadige Misdaadverslaggever' worden de giga-manipulaties en de tot dusver bij het grote publiek onbekende, gitzwarte kanten van Peter R. ragfijn blootgelegd. Het boek heeft in de nieuwe media al veel stof doen opwaaien en de verwachting is dat ook de Main Stream Media niet om de overtuigende en onthullende inhoud van het boek heen kunnen. Tal van misdadige, ronduit criminele acties van de Vries worden onweerlegbare blootgelegd. Het boek schetst hilarische ontwikkelingen waaruit blijkt dat De Vries nog meer dan ooit is verworden tot de witwasman van het Openbaar Ministerie.

Lees hier het voorwoord /de flaptekst.

 

Een gesigneerd exemplaar voorbestellen?

'De Misdadige Misdaadverslaggever'  nu al te bestellen via deze website en eveneens on line via de beste en grootste en beste boekensite van Nederland: Bol.com

Natuurlijk kunt u uw bestelling ook doen bij de reguliere boekhandel bij u in de buurt of direct bestellen bij andere belangrijke on line boekensites als als  Paagman ,  AKO,  CosmoxNRC  LuxPolare, Blz. ,LibrisECI ,  Bruna, etc.

  


 

 

Hans Teeuwen sloopt Peter R. de Vries. Na aanval op De Vries van Freek de Jonge bij Pauw & Witteman nu duidelijk definitieve startsein voor totale ontmaskering van PRDV. Twitter ontploft, 200+ publicaties en duizenden reacties op internet


 

DONGEN,  24 januari 2015 –   Gisteravond brandde het los op Twitter en op tal van sites op internet met duizenden veelal vernietigende reacties als gevolg, toen cabaretier Hans Teeuwen met zijn nieuwste filmpje kwam waarin hij geen spaan heel laat van Peter R. de Vries. Over zijn overdadige rol in de media maar vooral zijn optreden in het NPO-programma 'Jouw vrijheid, mijn vrijheid van donderdag 22 januari. Is het al niet zo dat het laatste jaar telkens weer een lawine aan negatieve reacties los barstte als deze of gene websites weer eens de Vries aan het woord had gelaten, na de uitzending van Pauw & Witteman waarin Freek de Jonge de vloer aanveegde met Peter de Allesweter dan nu een heftige aantijging van Teeuwen in het nieuwste item van zijn reeks op zijn Youtube-kanaal. (klik op de afbeelding)

Kentering

Boden de afgelopen jaren tal van TV-programma's Peter nog een podium, de verwachting is dat ook bij DWDD, Pauw, RTL Boulevard, RTL Nieuws, Een Vandaag etc binnenkort toch het kwartje gaat vallen. Wellicht dat 'De Misdadige Misdaadverslaggever' in maart aanstaande daartoe het verdere beslissende zetje zal geven. Is het al geruime tijd zo dat op internet elke publicatie over Peter wordt gevolgd door een lawine van negatieve reacties van mensen die de pedante, zelfingenomen en narcistische 'beeldschermvervuiler' (reactie van een reageerder), ook buiten internet om zijn ganse volksstammen het helemaal zat met allesweter en witwasser van het Openbaar Ministerie, Wilders-bestrijder en orakel. Het ligt er inmiddels allemaal te dik bovenop. De Tv-kijker is niet gek en langzaam schud het SBS6-publiek de 15 jaar durende boodschapmanipulatie van zich af. Langzaam, want het is nou niet bepaald een doelgroep die ooit de moeite nam kritische vragen te stellen bij het knip en plakwerk van de Vries bij zo ongeveer alle uitzendingen van zijn misdaadprogramma de laatste 20 jaar. De Vries anticipeert en gokt er op dat de Tv-kijkers zijn uitzendingen over de Vaatstra-zaak vanaf 1999 tot pakweg 2005 zal vergelijken met zijn laatste uitzending in 2012 die hij puur in opdracht van het OM maakte om het Nederlandse volk vooral duidelijk moest worden gemaakt dat het toch echt geen asielzoeker was geweest die Marianne op een beestachtige manier had afgeslacht. Zijn uitzendingen over de zaak Robert Horchner (het verschil tussen de uitzending van 2002 en die van 2006 lieten hetzelfde beeld zien). Robert Horchner moest er van het OM 'aan' en Peter hielp hen een handje. Om over de rol van Peter in de zaak Ernest Louwes of die van Louis Hagemann, die dankzij de Vries onschuldig levenslang achter de tralies verdween, nog maar niet te spreken. Lees de flaptekst van het aanstaande boek. (ook te lezen op alle on line boekensites) 

De keel uit

De respectievelijke redacties van Nederlandse talkshows en actualiteitenrubrieken moesten zich dood schamen vanwege het gebrek aan creativiteit. Voor de meest  onbenullige onderwerpen wordt Peter gebeld die aan het begin van de avond van studio naar studio ijlt. Peter heeft verstand van Zwarte Piet, Ajax, Van Gaal, Kernenergie, geradicaliseerde moslims, Jack the Ripper, Joris Demmink, Geert Wilders en een veelheid van onderwerpen waarover een gemiddelde krantenlezer minstens zoveel te berde kan brengen dan Peter de Grote. Ouders, houdt u uw kroos morgenavond bij de TV weg want dan komt Peter uitleggen dat Sesamstraat’s Pino toch geen echte vogel is. U voorkomt een verscheurd kinderhart. Een aardig filmpje [

hier] laat de overload van Peter’s aanwezigheid zien op de nationale beeldbuis. Even weerzinwekkend als onbegrijpelijk. De redactieteams hebben zich kennelijk nooit verdiept in de strapatsen van de Vries of zijn sinds de Tweede Wereld Oorlog niet meer buiten geweest.

De Hebdo-cartoons

Hans Teeuwen gaat in zijn filmpje voorbij aan het feit dat Peter een week eerder ook al de plank had mis geslagen bij RTL Boulevard om vervolgens zijn statements een dag later behoorlijk af te zwakken. In ‘Jouw vrijheid, mijn vrijheid’ [uitzending, spoel door naar driekwart van de tijdbalk naar ongeveer 1 uur en 12 minuten] legt Peter de schuld bij de cartonisten [ook bij deze? Al aangemaakt een jaar voor de Hebdo-ramp] Eigen schuld, dikke bult. Zoiets. Zie het verongelijkte gezicht. Voor de zoveelste maal vent hij hier zijn ‘supermoraliteit’ uit. Peter refereert aan het feit dat we in Nederland ook nog steeds in onze vrijheid van meningsuiting worden beknot. Klopt, Wilders mag niet spreken van kopvoddentaks. Peter: Dat zorgt er voor dat mensen zich tweederangs gaan voelen’. Peter laat niet alleen zijn haat tegen Wilders zien maar zet ook een vijfde deel van het electoraat weg. Over wegzetten gesproken. Peter is de voorman geworden van links Nederland die politiek uiterst correct het nu andermaal volop opnemen voor een minderheid in ons land die nu toch wel heel erg zielig zijn omdat zij nu ook weer de schuld krijgen van de 12+ doden in Parijs. ‘En’, zegt Peter, “we mogen niet het koningshuis beledigen, godslastering was tot voor kort verboden en we mogen geen opmerkingen maken over de Holocaust. Dan worden we opgepakt”. Precies Peter, opgepakt en niet met een AK17 neergemaaid. We komen voor een rechter en krijgen alle kansen om ons te verdedigen. En dan dat toontje. Peter is al jaren de weg kwijt en zijn grenzeloze zelfoverschatting leidt meer en meer tot een karikatuur van zichzelf [zoiets]. Begrijpelijk dat er thans een massa is opgestaan die het wel gehad hebben met de visie van Peter en snel wegzappen als ie voor de vierde keer (echt gebeurd) op één avond op TV is om zijn goddelijke mening ten beste te geven. Het orakel komt van de berg naar beneden met in perkament gebeitelde teksten over hoe het nou verder moet met ons. De Dode Zee splijt open en Peter leidt ons naar het beloofde land. Wie de Vaatstra-files kent, wie echt op de hoogte is van het dossier van de Deventer Moordzaak en vooral de rol van de klusjesman, wie de zaak Hagemann (levenslang) of Robert Horchner kent, wie echt op de hoogte is van wat er rond onze voormalige hoogste man op justitie Joris Demmink speelt, zal beseffen dat het in het geval van Peter sowieso niet gaat om leiden maar om misleiden op astronomisch schaal. Wandelt u mee met Peter door de Dode Zee, u wordt reddeloos verzwolgen.

Rampen

Waar Peter de laatste jaren acteerde op TV voltrokken zich buiten het oog van de kijker ware rampen. Voor wie straks ‘De Misdadige Misdaadverslaggever’ heeft gelezen zal het allemaal duidelijk worden dat het een gotspe is dat deze man door de rest van het journaille nog een podium wordt geboden als moralist en allesweter. Toen Louis Hagemann van justitie toch echt van de straat moest hielp Peter een handje mee. De ene dienst is de andere waard, nietwaar. Hij kocht een vernietigende verklaring van Louis ex en hielp het OM Louis voor het leven op te sluiten. Toen de beerput in de Deventer Moordzaak open ging was Peter niet te beroerd om het OM te helpen om de hoofdverdachte, de klusjesman, van de haak te halen. Louwes leven is voor goed vernield. Toen in de zaak Robert Horchner onomstotelijk werd aangetoond dat de telefoontaps waren vervalst had het OM een probleem want dan zou dat ook het geval kunnen zijn met de taps van Houseyin Baybasin (direct verband met de affaire Demmink) en was het Peter die na eerdere positieve uitzendingen over Horchner nu als een blad aan de boom omdraaide en een voor Robert vernietigende uitzending maakte waarbij Peter al het voor Robert ontlastende, zoals ook de ether in gegooid in eerder uitzendingen over deze zaak, door Peter plotsklaps was vergeten. Toen het OM in 2012 bij Peter aanklopte om een uitzending te maken om voor eens en altijd duidelijk te maken (Jasper Steringa was nog niet ge-scapegoat) dat het toch een roomblanke Fries moest zijn geweest die Marianne zo ongeveer ritueel had geslacht, was hij alles van wat hij in zijn uitzendingen van 1999, 2000, 2002, 2003 en later had gebracht compleet vergeten. Ook Verry Brouwer die Marianne’s vriend Spencer en diens vriend  Wietse toch echt zonder Marianne bij de tennisvelden had gezien op een tijdstip dat zij volgens Spencer en het OM nog bij haar was. Dat badmeester Visser die het bebloede trainingsjack van Ali had gevonden en daar steeds bij de recherche op terug kwam met ontslag werd gedreigd was Peter ook vergeten zoals ook het feit dat maanden na Marianne’s dood nog met haar pasje is gepind (we hebben hier een originele fax liggen van Peter waarin hij dat bevestigd aan het Friese Rechercheteam – in 2000 al) plots niet meer van belang was. Nee, natuurlijk niet. Het paste niet meer in het straatje van het OM en Peter maakte er een 2012 een fraaie uitzending van. Misleiding van miljoenen kijkers zoals nog nooit eerder vertoond. Aan de onschuld van de klusjesman werd een complete uitzending geofferd. Ja, u leest het goed. Tal van andere voorbeelden leest u in het aanstaande boek maar ook in hoofdstuk 8 van ‘Het Verboden Dagboek van Maaike Vaatstra’: Peter R. de V., loopjongen van het OM. [hier te lezen

Erger

Het wordt allemaal nog erger als we zien hoe vaak Peter wordt ingezet om namens het OM voor hen zeer onwelgevallige zaken te downplayen via de bekend programma’s op TV. Hij maakte Koen Voskuil in DWDD met de grond gelijk. Koen’s verhaal over Demmink was volgens Peter ‘not fit to print’. Met demagogische trucs probeerde hij Koen’s drieluik in het AD onderuit te trekken. Met aantoonbare leugens bovendien (Peter heeft nimmer een spat onderzoek gedaan in deze zaak. Bron: een oud medewerker van zijn programma). Jammer voor Peter dat onlangs de rechter vond dat Koen’s story over Demmink heel erg ‘fit to print’was geweest zoals ook kort na betreffende uitzending duidelijk werd bewezen dat Demmink op het gewraakte tijdstip wel degelijk in Turkije was geweest. Maar dan hoor je Peter niet meer en DWDD, Pauw en de anderen komen er ook niet meer op terug. Ach, het simpele volk is dat allang weer vergeten, zo moet de hoogmoedige redenatie zijn. De Demmink-witwasoperatie kende een hoogte punt toen Peter met Demmink-chauffeur Bakker kwam opdagen in P & W. Volledig gestuurd, dat kan niet anders. Let op de lichaamstaal van beide heren. Hier [link] ook een uitsnede van de uitzending met passend commentaar. Een dieptepunt vormde Peters beschouwing over het rechterlijk verbod op de publicatie van het originele dagboek van Maaike Vaatstra waar hij bij DWDD de grond gelijk maakte met co-auteur Wim Dankbaar zonder dat deze zich ook maar voor een gram kon verdedigen. Matthijs liet het allemaal begaan en gooide zelfs kolen op het vuur. Mensen die het dossier kennen of ‘Het verboden Dagboek van Maaike Vaatstra’ hebben gelezen kunnen Peter op maar liefst 9 keiharde leugens betrappen. Niemand doet iets en querulant en massamisleider Peter R. kan gewoon zijn gang gaan. Hoe lang nog. (afbeelding: met dank aan Jacqueline Hagemann)

Hieronder een verzameling van interessante links met bijbehorende duiding.


http://www.npo.nl/specials/jouw-vrijheid-mijn-vrijheid , de uitzending waarop Hans Teeuwens filmje is gebasserd. Spoel door naar 1 uur en 13 minuten

https://www.youtube.com/watch?v=q8u4TA3vRtY, back stage bij 'Jouw vrijheid, mijn vrijheid'. Hilarisch. Let op onnozelaar Jinek die Peter als 'autentiek' kwalificeert

http://www.telegraaf.nl/prive/23596548/__Hans_Teeuwen_gaat_los_tegen_Peter_R._de_Vries__.html , één van de bijna 150 redactionele items op internet.

https://www.google.nl/#q=Hans+Teeuwen+%2B+Peter+R.+de+Vries , Overzicht van Google over de vele publicaties over Peters optreden in 'Mijn vrijheid, jouw vrijheid'.  

http://www.dagelijksestandaard.nl/2015/01/lafaard-peter-r-de-vries-charlie-hebdo-lokte-aanslag-uit/, even tussendoor, treffend!

https://www.youtube.com/watch?v=Sp4jGGFT-B4, hilarisch filmpje over 'Mediavervuiler' PRDV

https://www.youtube.com/watch?v=ibeK-BdoOdg  / Ook even tussendoor: de verongelijktheid.

http://dewerelddraaitdoor.vara.nl/media/187481, de zoveelste Joris Demmink-witwasoperatie door Peter: Koen Voskuil wordt te kakken gezet met valse argumenten en naar kort erna bleek grove leugens van Peter R.

https://www.youtube.com/watch?v=t4rS8apCe18  Bakker en Peter die Demmink witwassen bij P&W, nu met treffend commentaar. 

https://www.youtube.com/watch?v=OuDB3z6Lckw Gert van Beek leider van het onderzoeksteam tijdens de Heineken-ontvoering. bij P&W. Heineken-Police detective:" The kidnapping of Freddy Heineken book of Peter R de Vries is one big fantasy".

"Rechercheur Gert van Beek ontmaskert Peter R. de Vries pas na 25 jaar als loopjongen van Cor van Hout nu hij ook met een Boek komt over de Heineken-Ontvoering."

-Na 25 jaar zwijgen van Rechercheur Gert van Beek over het Heineken ontvoering boek van Peter R. de Vries één grote PR. voor Cor van Hout, Willem Holleeder en Peter R. de Vries, niet authentiek, feiten verdraaid en gefabriceerd om 70% van de opbrengsten stiekem aan Cor van Hout en Willem Holleeder te geven.

Bestellen? 'De Misdadige Misdaadverslaggever'  nu al te bestellen via deze website en eveneens on line via de beste en grootste en beste boekensite van Nederland: Bol.com

Natuurlijk kunt u uw bestelling ook doen bij de reguliere boekhandel bij u in de buurt of direct bestellen bij andere belangrijke on line boekensites als als  Paagman ,  AKO,  CosmoxNRC luxPolare, Blz. ,LibrisECI ,  Bruna, etc.

 
 

Boekpresentatie en press release 'De Misdadige Misdaadverslaggever' i.v.m. zwaar ongeval auteur nu gepland medio maart 2015, rond introductie leugenachtige Heinekenfilm. Het net spant zich rond de ultieme beeldbuisvervuiler en OM-vazal Peter R. de V.


 

[ zie update van 21 maart 2015 hierboven ] DONGEN,  9 november 2014 –   In verband met een zwaar ongeluk van auteur Mauritz (inmiddels nagenoeg hersteld) is de release nu bepaald op medio maart 2015. Na deze vertraging en enkele heftige rechtszaken rond het eveneens van de hand van Mauritz verschenen boek 'Het verboden dagboek van Maaike Vaatstra (9 mei 2014) , waarin ook een grote rol is weggelegd voor de giga-manipulaties van Peter R. de Vries en hilarische ontwikkelingen waaruit blijkt dat De Vries nog meer dan ooit is verworden tot de witwasman van het OM, wordt 'De Misdadige Misdaadverslaggever' kort voor de release van de nieuwe Heineken-film (maart 2015)ten doop gehouden. Plaats van handeling wordt binnenkort op deze site bekend gemaakt. De boekpresentatie en tevens press release zal gepaard gaan met de kick off van een zorgvuldig voorbereid marketing – en publiciteitsoffensief. Een mystery guest, een zeer bekende en geliefde BN-er, zal auteur Hans Mauritz het eerste exemplaar overhandigen.

De Misdadige Misdaadverslaggever zou al eind maart 2014 zijn verschenen maar is onder invloed van de vertraging van 'Het verboden dagboek van Maaike Vaatstra' en een zwaar ongeval van auteur Mauritz naar achter geschoven.

Uitgenodigd voor de boekpresentatie en press release worden de landelijke en regionale pers, allen die het boek voorbesteld of gereserveerd hebben, een select gezelschap van speciaal geïnviteerden zoals tal van betrokkenen, vrienden en relaties. De presentatie zal een informeel karakter dragen waarbij de auteur een korte lezing zullen houden over ‘making-of’ van het nu al spraakmakende boek waarbij de aanwezigen ruimschoots in de gelegenheid worden gesteld om de auteur te bevragen. Meer informatie volgt binnenkort op deze site.

Lees hier het voorwoord /de flaptekst.

Bestellen

'De Misdadige Misdaadverslaggever'  nu al te bestellen via deze website en eveneens on line via de beste en grootste en beste boekensite van Nederland: Bol.com

Natuurlijk kunt u uw bestelling ook doen bij de reguliere boekhandel bij u in de buurt of direct bestellen bij andere belangrijke on line boekensites als als  Paagman ,  AKO,  CosmoxNRC luxPolare, Blz. ,LibrisECI ,  Bruna, etc.