U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lees hier de flaptekst van De Misdadige Misdaadverslaggever


 

 

 

 

 

 

 

^ Freek de Jonge serveert Peter R. de Vries  af bij Pauw & Witteman


 

 

 

 

 

 

 

 

^ Hilarische uitzending Oog-in-Oog met Sven Kockelmann 


 

  

 

 

 

 

 

 

^ Een saillante compilatie. Wederom met dank aan Steve Brown


 Klik op de print screen hieronder voor een hilarische conclusie over Peter R.

Nieuwsarchief 2015 (II)


Het hele stadion klapt voor Johan Cruyff, behalve Peter R. de V.


 

Dongen, 26 oktober 2015 - In alle stadions klinkt applaus in de veertiende minuut van de wedstrijd. Bij Feijenoord-AZ gebeurt dat in de 10-de minuut omdat Johan met '10' speelde in het kampioensjaar van Feijenoord. Plots dook gistermiddag een filmpje op van Peter waar uit bleek dat hij als enige niet het respect kon opbrengen voor de man aan wie hij een bloedhekel heeft getuige ook zijn opstelling pro Steven ten Have, de autistische toenmalige voorzitter van de RC van Ajax ten tijde van de Ajax-revolutie in 2013. In De Misdadige Misdaadverslaggever wordt aandacht besteed aan de heftige door niemand begrepen anti-Cruyff lobby die Peter destijds voerde. Het is juist daarop dat het boek haar schijnwerpers richt met een verrassende conclusie. Via Twitter viel zo ongeveer heel Nederland over Peter heen. Zou het hem dan daarom te doen zijn: de pure, steedse zucht naar aandacht? 

 

Hier het item van vandaag in De telegraaf inclusief het filmpje: 

 

Peter R. komt vanavond bij Pauw weer duiden dat Volkert van der Graaf ..... Ja, wat eigenlijk


Dongen, 22 september 2015 - Het is weer zo ver. De redactie van Pauw gaf vanochtend een zwier aan de Rolodex om eens te bezien wie men nou eens aan het woord kon laten over de vermeende overtreding van het mediaverbod van Volkert van der Graaf waarmee de beste man weleens zijn voorwaardelijke invrijheidstelling van dik 6 jaar zou kunnen verspelen. Niet nieuw, alle media hebben er al twee dagen over bericht. Nog saaier wordt het als Peter R. voor de zoveelste keer van stal wordt gehaald om a raison van 1.500 euro publieke omroep-belastinggeld te komen vertellen wat elke krantenlezer ook zou kunnen. Voegt niets toe en dus is het bewijs van de stompzinnigheid van een klungelig zooitje Pauw-redacteuren voor de zoveelste keer bewezen. Waarom geen echte deskundige uitgenodigd waar tal van interessante mensen buitengewoon interessante dingen kunnen zeggen over hoe licht deze overtreding van de schorsingsvoorwaarden eigenlijk wel niet is. Wie het weet mag het zeggen.

 

Zie ook het nieuwsitem van 21 en 10 april 2015 hieronder. In De Misdadige Misdaadverslaggever veel aandacht voor de veelheid van onzinnige optredens van Peter en wat hij daarin zoal aan onzin heeft gedebiteerd. Stay tuned, dan heeft u altijd een alibi.

 

UPDATE: dinsdag 22 september 2015, 23.59 uur. Bovenstaande bleek profetisch. Vooral als het gaat om Peter's gage. Hier een uitsnede van 'Pauw' op Dumpert: 

http://www.dumpert.nl/mediabase/6683950/bafec8a1/hero_brinkman_sloopt_peter_r._de_vries_bij_pauw.html (let ook op het non-verbale en juist en vooral het eindshot)

 

Hier drie recente bijdragen van RevolutionairOnline (ROL) van de niet altijd even frisse Micha maar nu met enkele rake constateringen (let op de omschrijvingen in de URL's) : 

http://revolutionaironline.com/breaking-peter-r-de-vries-bij-pauw-weer-ontmaskerd-als-hoer-van-de-staat/

http://revolutionaironline.com/jeroen-pauw-moet-peter-r-uitnodigen-hij-wordt-gechanteerd-door-endemol/

http://revolutionaironline.com/breaking-nieuwe-mini-docu-over-mr-misdaad/

 

ROL 1: http://pauw.vara.nl/media/346086 (vanaf minuut 25)

ROL 2: http://revolutionaironline.com/jeroen-pauw-moet-peter-r-uitnodigen-hij-wordt-gechanteerd-door-endemol/

ROL 3: http://revolutionaironline.com/breaking-nieuwe-mini-docu-over-mr-misdaad/ (steengoede montage)

 

UPDATE woensdag 23 september 2015, 21.37 uur: En vanavond zit ie er weer..... Nu met Spong en weer over Volkert


 

Peter R. opent via internet de aanval op Johan Derksen. De pot verwijt de ketel dat ie pikzwart ziet


 

Dongen, 27 mei 2015 - Met de kop 'De leugens van en de waarheid over Johan Derksen' haalt Peter sinds afgelopen dinsdag ongemeen fel uit naar Johan Derksen die hem in VI TV van tijd tot tijd passend en niet zelden hilarisch de maat neemt. Peter is het zat en pest terug op zijn sportmanagement-website prsportmanagement.nl. De man van het nieuwe programma 'Internetpesters Aangepakt' gaat nu zelf in de fout en viert zijn frustraties bot door Derksen te beschuldigen van e-mail en dataroof. En dat terwijl vast is komen staan dat Johan geen weet had van de malicieuze actie van een van zijn destijdse VI-redacteur en nota bene de betreffende redacteur spoorslag had ontslagen. Niet alleen de beschuldigingen raken kant nog wal maar de pure schijnheiligheid en het mega-hypocriete druipt er van af. Leest u even mee in het hoofdstuk 'Peter R. versus Johan Derksen' in 'De Misdadige Misdaadverslaggever': 

'....... Die Peter, brengt met veel bombarie ‘Internetpesters Aangepakt’ op de buis maar pakt nu zelf zijn eeuwige rivaal. Op internet. Op zijn eigen website nota bene haalt hij ongemeen fel uit naar het journalistieke boegbeeld van onze voetballerij. Het verwijt: een e-mail en dataroof bij Ajax door een van Johan’s destijdse redacteuren bij VI. Johan zou daar van geweten hebben. Nou waar Peter zelf in ieder geval van wist is de computerkraak die hij privédetective Michel Kraay liet plegen om een valse verklaring los te krijgen bij een getuige op basis waarvan Louis Hagemann levenslang achter de tralies verdween. Een verklaring van een psychopathische stronthoer bij wie Peter volgens ingewijden zelf van tijd tot tijd ook even binnen wipte. Letterlijk, wel te verstaan. Nee, de pot verwijt de ketel dat ie zwart ziet. Vergeleken bij de vele andere kraken die Peter pleegde is de vermeende inbraak van VI bij Ajax niet meer dan ‘gluren bij de buren’. Stiekem in het dagboekje kijken van je zusje. Of ze al een vriendje heeft. Dat werk......'
 
Tal van media namen het artikel van Peter over Johan over en zelf twitterde Peter er heftig op los. Dat het dit keer niet DWDD haalde moet 'm gezeten hebben in het feit dat Van Nieuwkerk even met vakantie is en Pauw belangrijkere gasten en items had. Wel zat Peter voor de zoveelste keer bij Tan in RTL Late Night waar hij als allesweter zijn licht mocht laten schijnen over twee absolute non-onderwerpen als de corruptie bij de FIFA en de vermeende privileges van Willem Holleder in de EBI. Items waarover de gemiddelde krantenlezer dezelfde statements had kunnen debiteren als Peter deed: we herhalen wat iedereen al heeft gelezen in de krant of op internet. Morgenavond zal in VI TV ongetwijfeld aandacht worden besteed aan deze fitty die naast tal van andere fenomenale quotes van Johan over Peter aan de orde komen in De Misdadige Misdaadverslaggever. Snel bestellen!
 

De site van Louis Hagemann / De site van Michel Kraay


 

Peter R. komt vanaf 11 mei met Tv-programma 'Internetpesters Aangepakt' na zelf 20 jaar lang tal van mensen gruwelijk te hebben 'gepest'


Dongen, 2 mei 2015 - Gepest? Wat heet. Meer dan 20 jaar lang heeft Peter R. slachtoffers gemaakt waarbij het fenomeen 'pesten' vergelijkbaar is met de lieflijke sprookjes van Hans Christian Andersen. Je gelooft het niet maar Peter R. De Vries neemt het internetpesten vanaf 11 mei onder handen in het nieuwe spraakmakende RTL 5-programma Peter R. de Vries: Internetpesters Aangepakt. Jawel, 'spraakmakende'. Het is het eerste programma dat de misdaadverslaggever voor RTL 5 presenteert. "Ik wil dit programma maken omdat ik de afgelopen jaren veel uitwassen van internetterreur heb gezien en heb meegemaakt hoe dat levens kan beïnvloeden. Ik wil graag dat de daders worden aangepakt. Slachtoffers krijgen vaak weinig gehoor en dat moet veranderen", zegt de misdaadverslaggever wiens voetbalmakelaardij kennelijk zo weing voorsteld dat hij zeeen van tijd over heeft. Is Peter af aan het zakken? Immers, RTL-5 is nou niet de zender waar mensen naar kijken. 

 

Hoe nobel, nogmaals: "Ik wil dit programma maken omdat ik de afgelopen jaren veel uitwassen van internetterreur heb gezien en heb meegemaakt hoe dat levens kan beïnvloeden'', aldus de misdaadverslaggever. ''Ik wil graag dat er meer aandacht voor komt en dat de daders worden aangepakt. Slachtoffers krijgen vaak weinig gehoor en dat moet veranderen.'' In het programma komen slachtoffers van cyberpesten in beeld, onder wie een aantal BN'ers. De Vries spoort de vaak anonieme web-terroristen op en confronteert deze daders met hun gedrag. Peter R. de Vries: Internetpesters Aangepakt krijgt zes afleveringen en is vanaf het voorjaar op de televisie. In De Misdadige Misdaadverslaggever zal de lezer huiveren als het gaat om hoe Peter de levens van tal van mensen heeft beïnvloed. Verwoest is een beter woord. Helemaal naar de Filistijnen geholpen nog beter. Compleet geruïneerd of (Louis Hagemann) levenslang achter de tralies gebracht. Hoe is het mogelijk dat dit figuur met een dergelijk programma komt. Hoe is het mogelijk.

 

De promo vindt u hier.

 

Peter heeft óók een mening over de politicus Bram Moszkowicz


 

Dongen, 21 april 2015 - En wie zat er vanavond weer in De Wereld Draait Door? Peter de Allesweter. En weer is er 1.750,- euro belastinggeld geschoven voor een paar opmerkingen die elke sterveling vanavond in DWDD had kunnen debiteren. Gewoon even de kranten on line lezen en je weet minstens zo veel als Peter. Bijkomende winst voor DWDD was dat Peter en passant ook nog even Geert Wilders op de hak nam. Wilders werd vergeleken met de oorlogsmisdadiger Pieter Menten. Peter refereerde aan de weigering van Moszcowicz sr om Menten te verdedigen (nog niet voor zes nullen) terwijl Bram zich toch echt had gesteld namens Wilders. Wilders bashen? Bel Peter en het komt helemaal voor elkaar. Van u en onze belastingcenten. Enfin, het nietszeggende riedeltje van Peter is hier te zien.

 

Ook Radio 538 en BNR Nieuwsradio gaan los op Peter R.


Dongen, 13 april 2015 - In navolging andere media (zie nieuwsitem hieronder van 10 april 2015) gingen recent ook goed beluisterde programma's als Radio 538 en BNR Nieuwsradio los op Peter en besteedden aandacht aan de petitie 'Houd Peter de Vries van ons netvlies'. Het beeld kantelt: ook de Main Stream Media (MSM) lijkt redelijk om. Nu de ene durft volgt ook de andere. De vraag is waar het einde is en of deze 'Anti-Vries'-geluiden zullen toenemen of juist weer zullen afzwakken. Aan  'De Misdadige Misdaadverslaggever' zal het niet liggen. Daarin wordt een dermate heftig boekje opengedaan over de handel en wandel van Peter R. waardoor de MSM de onthullingen in het boek niet naast zich neer kunnen leggen. Nu de huidige negatieve berichtgeving rond de Vries enigszins 'los' is gegaan is de de kans in ieder geval groter geworden dat men na het uitkomen van het boek het ook aan zal durven de tot dusverre reserves los te laten. We shall see. (HM)

Hier de link naar de uitzending van Radio 538

Hier de link naar de uitzending van BNR Nieuwsradio


 

Anti-Peter R. de Vries-activist is luiheid talkshowredacties helemaal zat


Dongen, 10 april 2015 - In 'De Post Online' van vandaag stuitten we op een alleraardigste beschouwing van het fenomeen Peter R. als talkshowgast. De site verwijst naar het blog ikwasinharen.nl over de gemakzuchtige redacteuren bij de publieke omroep. Mensen die in hun ogen veel te makkelijk putten uit het bekende rijtje namen in de categorie Jort, Mart en Prem om het nieuws een beetje te duiden. Terwijl er volgens de initiatiefnemers duizenden experts zijn die het verdienen om hun mening te geven op tv, draven altijd weer dezelfde mensen op. Volgens ondernemer Sven is Peter R De Vries toevallig de persoon die altijd als eerste weer uit die kaartenbak rolt en vandaar de petitie Houd Peter de Vries van ons netvlies. “Het is toch triest dat sommige programma’s met dertig redacteuren werken, maar dat je altijd weer dezelfde koppen voorbij ziet komen? Op die manier blijft de grachtengordel-Rolodex voor altijd bestaan. Iedereen houdt elkaar in leven en BN-ers kunnen schaamteloos hun meninkjes geven op twitter waarna ze weer een telefoontje krijgen uit Hilversum. Ondertussen worden mensen met een eigen geluid geweerd.

 

1.750 euro voor Peter R. per programma

 

Peter R. is de onbetwiste koploper van het bekende riedeltje BN-ers dat tot vervelens toe komt opdraven om te vertellen wat iedereen al weet. De gemiddelde krantenlezer die ook nog eens een beetje handig is in googelen weet minstens zo veel te berde te brengen als Peter. Waar het ook over gaat. Vanavond was het de juwelenroof in Londen waarover de visie van Peter zeer gewenst was. Grappig is dat Peter in DWDD eerder gewezen Vaatstra-onderzoeker Wim Dankbaar afbrandde en hem de meest hilarische kromredeneringen verweet, Peter zelf kwam vanavond met de nodige schijtlollige teksten uit bij 'Schele Piet' als dader van deze miljoenenroof. Uit betrouwbare bron is gebleken dat Peter 1750 ballen opstrijkt voor dergelijke prietpraat. Dat is 10 mille per uur omdat het hier gaat om tien minuten TV, door de belastingbetaler gefinancierd. Meer dan 200 optredens deed Peter in de afgelopen - pakweg - vier jaar en dus mag hij zich met een paar ton verkwanseling van gemeenschapsgeld scharen onder de categorie 'ABN AMRO-top' die net als Peter toch echt een paar antennes missen. 

 

De initiator van de Anti-Vries petitie: "De Vries is gewoon heel irritant en hij weigert nooit een aanvraag. Hij geeft over van alles zijn mening. Het is eigenlijk begonnen vanaf het moment dat hij stopte met zijn misdaadprogramma; opeens wist hij ook alles van voetbal, films en auto’s. Ik hoorde hem zelfs bij RTL Boulevard praten over de psyche van de gegijzelde vanwege de bevrijding van Sjaak Rijke. Ik ben echt niet de enige die dan denkt: was daar niemand anders voor te vinden?”

 

Weerstand

Inmiddels is de petitie bijna 2000 keer ondertekend en dat is in lijn met de enorme weerstand die er groeit tegen de alomtegenwoordigheid van de betweter aller betweters. In 'De Misdadige Misdaadverslaggever' is een compleet en zeer gedocumenteerd hoofdstuk gewijd aan de rol van Peter in de media als witwasser van het OM. Nu ging het even over een trivialiteit als een juwelenroof maar meestal komt Peter opdraven als het OM weer eens in de problemen is geraakt en Peter als witwasmachine wordt ingezet.  (HM)  

 

Klik op bovenstaande afbeelding voor een even treffend als hilarisch filmpje !

 

 

Online petitie gestart om Peter R. van de buis te weren


Dongen, 7 april 2015 - Er is een online campagne gestart om Peter R. de Vries van de buis te weren. Een groepje mensen hekelt zijn frequente verschijning in talkshows en andere programma’s zó erg, dat ze zelfs een online petitie zijn begonnen om ervoor te zorgen dat Peter R. niet meer uitgenodigd wordt.

De laatste tijd werd de misdaadjournalist te pas en te onpas uitgenodigd om als gast zijn licht te laten schijnen over zeer uiteenlopende zaken. Op Twitter wordt al langer geklaagd dat het lijkt alsof Peter R. werkelijk overál verstand van heeft. Wat er in de petitie staat te lezen werd mooi verwoord door Lammert de Bruijn van Eén Vandaag Radio die met zijn rubriek 'Trending Topics' ruim aandacht besteedde aan de petitie. 

 

De reacties (het filmpje is ook een bezienswaardigheid) op Geen Stijl zijn ook niet van de lucht.... Klik op het logo