U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lees hier de flaptekst van De Misdadige Misdaadverslaggever


 

 

 

 

 

 

 

^ Freek de Jonge serveert Peter R. de Vries  af bij Pauw & Witteman


 

 

 

 

 

 

 

 

^ Hilarische uitzending Oog-in-Oog met Sven Kockelmann 


 

  

 

 

 

 

 

 

^ Een saillante compilatie. Wederom met dank aan Steve Brown


 Klik op de print screen hieronder voor een hilarische conclusie over Peter R.

Nieuwsarchief 2015 (II)


Je hoort niemand meer over Holleeder's zussen en de moordplannen vanuit de bajus. Ook Peter R. niet


Dongen, 5 september 2016 - Afgelopen vrijdag was er weer een pro-formazitting in de zaak tegen Willem Holleeder. Maar zullen we eerst even terugblikken op de vorige? Die van 23 juni?

Toen was de wereld te klein, in met name NRC Handelsblad en De Telegraaf. Holleeder had vanuit zijn cel in Vught moordaanslagen beraamd op zijn zussen en op Peter R. de Vries. Het Openbaar Ministerie of de advocaat had dit tijdig gelekt zodat de kranten er flink mee konden scoren. Dat uit het verweer van advocaat Stijn Franken voor iedereen die een klein beetje thuis is in de wereld van de misdaad meteen al bleek dat dit een volkomen kulverhaal was, juist en vooral uit de koker van OM-loopjongen Peter R. deerde niemand. Het was in de kranten en op radio en televisie het nieuws van de dag. Er zou nog nader onderzoek worden gedaan… De conclusie: er is geen enkele aanwijzing dat er iets van het verhaal klopt. Geen enkele. Het is puur door justitie naar buiten gebracht om Holleeder verder te demoniseren. Om een monster van hem te maken zodat er straks draagvlak is onder de bevolking om de Neus levenslang achter de tralies te houden

 

Je zou denken: grote koppen in de krant als 'Holleeder onschuldig aan moordaanslag' maar geen medium dat er maar een letter aan besteedde. Beeldvorming heet dat. Beeldvorming zoals ons OM dat graag ziet in de kwestie Holleeder en in De Vries vindt men dan een ideale partner die ook nog eens De Telegraaf (John van den Heuvel) en de Holleeder-nitwit Jan Meeus van NRC aanstuurt om zo'n beetje alle bevolkingsgroepen af te dekken. Zelf regelde hij een stoeltje bij DWDD, Pauw en Humberto, de platforms die hij dezer dagen gebruikt de voor het OM gewenste onzin uit te braken. 

Niemand beweert dat Holleeder onschuldig is aan waar hij voor vastzit en wat hem ten laste wordt gelegd, dat moet allemaal nog blijken. Of niet. Maar dat justitie met zo’n onzinnig randverhaal zoveel teweeg kan brengen, en dat de media daar zo in meegaan, is op zijn minst opmerkelijk. Niet verbazingwekkend, er is niks nieuws onder de zon. In de Vaatstra-zaak is het niet anders gedaan en stapelde het OM met hulp van Peter de ene grote leugen op de andere. Waarvan acte (HetVerbodenDagboek.nl)